Manželia Matúš a Daniela Zvaloví začínali blogom s receptami na bezlepkové vegánske koláče. Pre jeho veľký úspech sa napokon rozhodli, že založia vlastnú výrobňu. V nej začali koláče sami piecť a dodávať do bio obchodov a cukrární. Dopyt však neustále rástol, a tak začali premýšľať nad ďalšími možnosťami ako sa zákazníkom ešte väčšmi priblížiť. Výsledkom je obchod U Dobrožrúta, ktorý spája bezobalový predaj spolu s remeselnou bezlepkovou pekárňou. Vo svojom sortimente má základné suché potraviny, ako sú orechy, sušené ovocie, ryža, pšeno, pohánka, strukoviny či koreniny. Zákazníci si však v predajni majú možnosť načapovať i aviváž, prací gél a univerzálny čistič do domácnosti. Predajňa okrem svojho základného sortimentu ponúka taktiež produkty pre bezobalový život do domácnosti, vrátane handier či kompostovateľných vreciek. Z pekárenských výrobkov patria medzi najobľúbenejšie práve chleby, žemličky, bagety, ale i sladké pečivo. „Najobľúbenejším koláčom je u nás pravdepodobne krémeš, ktorý si ľudia veľmi obľúbili,“ tvrdí Matúš Zvalo. Veľkej obľube sa však rovnako teší i bublokoláč či bábovka. Medzi stálych zákazníkov predajne patria najmä mladí ľudia, ktorí sa zaujímajú o životné prostredie a zdravý životný štýl, mamičky s deťmi, zamestnanci neďalekých biznis centier. Manželia do budúcna zvažujú možnosť zavedenia ďalšej predajne.